Van Sante Rozenkwekerij: uw rozen zijn onze passie!

Rozengeur en maneschijn

De roos, de meest romantische bloem ter wereld … Geliefd om haar dichte bladerdek en diepe kleurenpalet. Frêle en stevig tegelijkertijd. U koopt haar vaak in boeketjes of schenkt aan uw geliefde één uniek exemplaar. Maar ook in de tuin staat een rozelaar of rozenstruikje prachtig. Loop binnen bij rozenkwekerij Van Sante en laat u overweldigen door de kleurenpracht. U vindt op onze kwekerij te Wetteren rozenstruiken in de meest uiteenlopende vormen.

 

De naam van de roos

Ontdek de wondere wereld van de roos in onze kwekerij. Rozen bestaan als schattige miniatuurroosjes voor kleine oppervlaktes, in een pot of op het balkon. En struik of heesterrozen vullen uw patio op. Maar u kan evengoed bij ons terecht voor klim- of liaanrozen of de klassieke stamrozen. U vindt vast uw gading in ons gamma: wij hebben meer dan vierhonderd diverse soorten. 

De oudere, romantische geurende rozelaars maken volop hun rentree. Wij verkopen ze in de mooiste kleuren. U bezwijkt vast voor hun heerlijke geur!

 

Op zoek naar een exclusieve roos? Wij verkopen de nieuwste rozensoorten van verschillende binnen- en buitenlandse winners, waaronder Meilland, Kordes en Tantau.

 

Rosae rosae rosas

Tijdens de bloeimaanden van de rozen (mei tot september) kan u vrijblijvend op expeditie gaan in onze showtuin en op onze containervelden. U vindt er al onze rozen terug mét hun naamkaartjes. Er bestaat de mogelijkheid om u favoriete roos in pot mee te nemen. Vraag ons gerust om raad, wij helpen u graag verder bij uw keuze.

 

U snuift de geuren en kleuren van onze rozen elke weekdag op tussen 8 en 12 uur en tussen 13 en 18 uur. En op zaterdag verwelkomen wij u van 9 tot 12 uur.

 

Bij Van Sante Rozenkwekerij zit u op rozen. Snel daarheen!

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Van Sante Carl Rozenkwekerij

Smetledestraat 52
9230 Wetteren

Voor ieder tuin is er een passend roosje

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag